MUDr. Linda Králiková
odborná lekárska diagnostika a rehabilitačná liečba

Cvičenie s lekárkou v Trenčíne

Linda Králiková

Chcete cvičiť pre svoje zdravie, no neviete ako? Neviete u koho by ste mali cvičiť? Trápia Vás boleti kĺbov, svalov alebo chrbtice a bojíte sa, aby ste si neublížili? Správnym cvičením pritom môžete podstatne a dlhodobo zlepšiť a stabilizovať svoj zdravotný stav.

U nás sa báť nemusíte. Cvičenie vedie podľa možností buď fyzioterapeut, alebo ho vediem ako lekárka, ktorá má dlhoročné skúsenosti. Mám za sebou viaceré kurzy cvičenia SM systému pod vedením MUDr. Smíška, som certifikovaná inštruktorka jogy a mám dlhoročné skúsenosti s rehabilitačným cvičením, kruhovými funkčnými cvičeniami, crossfit a powerjogou.

Sama sa venujem športu už od malička. Viac ako 10 rokov závodnému plávaniu, ostatné roky vytrvalostnému behu a v súčasnosti sa venujem triatlonu. Mám za sebou 20 rokov jazdenia a práce s koňmi.

Ponúkame individuálne cvičenie a cvičenie v skupinke 2-3 ľudí. Individuálne cvičenie je zamerané podľa požiadaviek pacienta a podľa mojich doporučení pre správnu činnosť pohybového aparátu.

Najčastejšie cvičíme SM systém, jogu, klasické rehabilitačné cvičenia na uvoľnenie a posilnenie svalov, nápravu nesprávnych stereotypov, poúrazových stavov, zlepšenie držania tela  – podľa možností a potrieb daného človeka.

MUDr. Linda Králiková

fyzioactive Kaltenborn

Kontaktujte nás